Pazartesi, Aralık 19, 2011

YENGEÇ BURCU VE KADINI :))

affederim ama unutmam mottosuyla yaşayan dişi grubu. bunlarda fil hafızası olduğu söylenir. efendim yıllar sonra ''senin şu tarihte şu olmuştu hatırlar mısın, mavi çorap giymiştin o gün.'' gibi ayrıntılarla gelip insanı dumurdan dumura koşturabilirler

gizemli yaratıklar bunlar. haberleri olmadan yazdığınız, hissettiğiniz şeyleri dile getirdiği an korkarsınız paranoyadan paranoyaya koşarsınız... istediiniz kadar mukemmel bir yalan uydurun, aciginizi bulur. esas kotu tarafiysa bulunan acigi actikca acip konuyla alakasiz kirli camasirlarinizi da ortaya dokmesidir

ömrünün büyük bir kısmı anlaşılmayı bekleyerek heder olan, sevdiklerine fazlasıyla değer veren ve haddinden fazla hoşgörülü olan, ancak suistimal edildiğini hissettiği andan itibaren herkesten vazgeçebilecek kadar da gözü kara olan, mantığından ziyade duygularıyla hareket eden hassas insanlardır.

annelerine çok düşkündür. bu nedenle sizde onun annesine saygı göstermelisiniz .kendilerinden cok baskalarini dusunurler.iyi bir dinleyicidirler.bazen hastalık derecesinde titiz olabilir.

eğer canını yaktıysanız ve o size hala iyi davranıyorsa unutmamış sadece intikamını ertelemiştir:))

bu kadın bir gün çok neşeli olacak, gözleri parlayarak size türlü eğlenceli şeyler anlatacaktır. ama ertesi gün onu son derece üzgün görebilir ve başına bir felaket geldiğini sanabilirsiniz
değişken bir ruh yapısına sahiptir... ne zaman mutlu, ne zaman mutsuz, ne zaman güleryüzlü, ne zaman üzgün vs. olacağı belli olmaz... hatta kimi zaman neden öyle olduğu da belli değildir....ailesine son derece bağlıdır.

sevgi konusunda çok ciddidir. havai değildir. kısa süreli maceralardan pek hoşlanmaz.eğer ciddi bir beraberlik düşünüyorsanız ona yaklaşmalısınız.
yengeç kadını güvenebileceği, kendisine destek olacak iradeli, güçlü bir erkek ister. kendisi hislere kapılan sık sık endişe eden bir tip olduğu için ona ancak böyle bir erkek güç verebilir. bu kadınların üstesinden kendine güvenli ve maço tipler gelmektedir.zordurlar. her bünye kaldıramaz.

emin olmadiginiz bir konuda kendinizi onun ellerine birakin, herseyle ilgilenir ve pratik cozumler bulur.. bu kadının hatalarını yüzüne söylemek doğru değildir..yengeç kadını, neşelidir, hislidir, gülmesini eğlenmesini sever. şevkat abidesidir.

genel anlamda anaç bir portre çizer, ev ortamını ve evle ilgili her şeyi çok sever.

ama tek kelimeyle küpüne zarardır.. mutluluk-hüzün arasında gider gelir gideeeerr geliiiirr.. çünkü en ufak şeyler bile onu çok etkiler. ama bu gidiş gelişler yorar yıpratır onu.
çabuk sıkılır ..hiçbir yerde fazla kalamaz

kıskanç hareketleriyle erkegin hayatını adeta kısıtlar. çok şüpheci olurlar. hiçbir şeye %100 güvenmezler.sevdiklerinin cok ustlerine duserler, bazen karsi tarafin canini sikabilir ve bunaltabilirler.

en ilginç özelliği ise birçok zıt karakteri bir kişilikte toplayabilmesidir.bir dönem her gördüğüne aşık olabilir ama birgün gelir içlerinden birisine takılıp kalır, sevgilisi olmasa bile.. kimi zaman mızmız bir kedi gibi sadece sevgilisine sokulmak sarılmak ister . kimi zaman etrafına kocaman duvarlar örer içine kapanır, kimi zaman "lets party!" modunda her türlü arkadaş ortamına girmeye hazır ve nazırdır.. kimi zaman en zor anlarda bile ayakta kalır kimi zaman da kendini dünyadaki en çaresiz insan gibi hisseder...
ama bazı huyları vardır ki değişmeeezzzz.. kıskançtır, hırslıdır, açık sözlüdür, ailesine bağlıdır, uyumludur, romantiktir.

ayrıca denize, geceye ve aya aşıktır.. :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder