Pazartesi, Aralık 19, 2011

"Hamam Böcekleri" kaçma boşuna, ben kaçarım senin yerine


 Gecenin bi vakti bir hamamböceği ile ilgili neden bir yazı yazdım bilemiyorum.kinimi kusmam lazımdı oldu.Sanırım Akdenizde yaşama planlarımı İzlanda olaak değiştirmeliyim. ...karada aslanla, denizde köpek balığıyla karşılaşsam yemin ediyorum bu hayvanı gördüğümde sahip olduğum korkunun 10da birine sahip olmam..Kafası kopsa da 9 gün yaşıyorlarmış..sen buna yaşamak mı dıyorsun sorarım  sana böcekkkk 

Iışığı açıp bi hamamböceğiyle karşılaşmaktan kötü ne olabilir ki ya. kaçma  boşuna, ben kaçarım senin yerine* .
Erkekleri anlamak için..hamamböceğini takip edeceksin !! hamamböceği hızla bir istikamete doğru yol alırken,hiçbir engelle karşılaşmamasına rağmen aniden durup bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar.bunun nedenini çözdün mü erkekleride anladın demektir ..
Hayır yanii radyasyondan da etkilenmıyor bunlar...ne zaman  ortalarda görmesem korkarım bır nukleer bomba hazırlıgı mı içerisindeler.
bu böceklerin bir kamikaze sistemi var eger yalnız başına gezen bir tanesini görürseniz hemen öldürmek lazım çünkü bunu digerleri etrafı incelesin diye gönderiyor eger geri dönerse anlıyolar ki burası güvenli .

geceyarısı mutfakta hamamböceği ile karşılaşan bir erkeğinn tepkisi.."nereden geliyor bu hayvanlar!!yarın bir ilaç alayım" sonra mutfagın ışıgını sondurur yatagınıza eşinizin yanına yatarsınız.karınız sorar noldu ?"Hamamböcekleri "diyemessiniz.Hamamböceeği lafını duyarduymaz eşinizin uykusu kaçabılır.:))Onun uykusunun kaçması demek,sizin de uykunuzun kaçması demektir.Ve kadınlar,kocalarının uykusu kaçınca cok rahat uyuyabılırller.Ama her ne koşulda olursa olsun ,Hamam böceği itlaf çalışmaları  ihmale gelmez..Unutmayın ki gece susayıp kalkan eşinizde olabilir:)))).Gecenın karanlıgında hamam böceği gören bir kadının ve erkeğin tepkileri cok farklıdır .

aslında sanırım imaj herşeydir, kırmızı ve benekli diye uğurböceklerini elimizde gezdiririz, hamamböceğine terliği fırlatırız. ne farkları var? ikisi de yerlerde pisliklerin içinde geziyor.
bu  yazıya resım koymamı beklemeyın bende haaha....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder