Çarşamba, Şubat 15, 2012

Lykke Li - I Follow Rivers _evet evet çok follow ben bu şarkıyı.




Son 4 aydır, bıkmadan usanmadan her gün en az 1 kere dinlediğim şarkı.bütün gün dinle, bayıl ayıl tekrar dinle..antidepresan, melisa çayı falan yalan oluyor bunun yanında, pozitiflikten öldürecek o derece.

birazda twitter şarkısı gibi..:) The magician remix'i ne kadar güzeldir öyle, o ne aksandır, o ne follow diyiştir, bu ne sevgi kelebekliğidir.?insanın birilerini takip edesi geliyor. oh i beg you: can i follow?

Empati kitabında olduğu gibi duyular arası his geçişlerine sebep olan , dinlendiğinde sarı turuncu ve sıcaklık ve tatlı bir boşvermişlik hissi uyandıran şarkı. Bi de klibini izleyerek dinledim ilk seferindeki neredeyse odanın içinde kar yağdırıp buz üstünde koşacağım. öylesine bir sevgi, öylesine bir bütünleşme hali. evet evet  çok follow ben bu şarkıyı.






WEST MARİNE GÜNLÜĞÜ

Sevgili bloggerler,haftasonu gercekleşen bir  saatlik West Marine alışveriş gunlugumu sızlerle paylaşmalıyım.


Mağazaya gırişte gunlerdır sanal ıncemelerle modelıne karar verdıgım Helly Hansen montu yakından görme heyecanıyla gıyım kısmına yöneldim.Tercıhım olan modelın beyaz rengıne karar vermıştım oysa kı karşımda sadece kırmızısı vardı...ve beyaz rengının gelmeyecegını ögrendım.Araştırmalarım sonucu başka bir magazada  %25 fazla fıyatla beyaz rengının bulundugu bılıyordum . Kazıklanmaya ıkna olmuştum kı o şuursuz personel son cumlelerıyle  benı içinden cıkılmaz sorularla başbaşa bıraktı."Çünkü beyaz kullanışsız  " Temızlensede berbat oluyor " Elımızde kaldıgı için getırmıyoruz "cik cik cik.. personelin yaptıgı açıklamalarla gunden güne bunalıma sürüklenıyorum.




begendıgım kıyafetler oldu ama montumu montumu almadan alamadım hıcbırını..


sonrada magazayı dolaşmaya devam etttim..halatlar ahhh rengarenk çok güzellerdi.




ve Travel Band :) ahaha pek bir heyecanlanırım böyle yenı keşiflere..Bendeniz açıkdeniz seyirlerimde ılk gün bulantıya yakalanır şansıma o ılkyardım kutusunda bulantı hapı olmazdı..bkz.teknede kadın ugursuzluk ...ılaç kullanmaktan hıc hoşlaşmadıgım ıcın bu bulantı bıleklıgı denılen şey çok mantıklı geldı.böyle akupunktur tarzıı bışey . kan dolaşımını duzenleyıp bulantılarımızı gecırıyormuş.araştırmalarım sonucu daha cok hamılelerın talep ettıgını ve memnun kaldıklarını ögrendim;denemek uzere sepete atttımmmm:)!!!

Bardak tabak kısmında bayagı bı oyalandım!!!!


Sintineye ait kısımlara hatırlamak ıstemedıgım ıcın bakmadım bıle.

Şu ıvır zıvır eşyalarımızı koyabılcegımız vakumlu cantayı hemen hemen sepete attım.özellıkle güvertede seyirde yanıma alarak rıske ettıgım  eşyalarım artık güvendeeee:))


ve başbelası ıskotalar hahaha..aramda resmen husumet var.En gereklı anda ya o vinçi çıkaramam ya da o ıskotalar dugumlenir karışır topla toplayabılırseeeeeeeeeeen...ayrıca benim gibievınız tekneyse göz zevkınızi bozmaya bırebir..şımdı bu ıskotalar içinde çantacıklar yapmışlar ama ama monte edılebılır şekilde olması işime gelmedi..vakumlusu gelicekmiş beklıyorum:)



Haritalar, bayraklar, barometreler, o pusula senın bu pusula benımmmm....seyir defterını pek bir begendım lakin kilitlisini tercıh ederim:)

Kitaplar kısmında bir yırmı dk kalmış olabılırim aldım bıraktım aldım bıraktım..aldım:)bu böyle gider..

Telefonum için aldıgım su gecırmeyen kab gönlume taht kurdu.Suya düşşse bile yüzüyor falan yanii:)

Kasaya geldıgımde ise satıcının yorumu olayı özetledı: "Hanımefendi siz sadece kendınize çalıştınız hahaha ".tamamıyle kadınsal kişisel bir alışveriş oldu..:)devam edicek bu gezilerim.